Top 40 legtöbb szavazattal rendelkező link > Szeged - wyw.hu

Szponzorált linkek
Létminimum Alatt Élők Társasága
http://www.laet.gportal.hu/

A Létminimum Alatt Élők Társasága (LAÉT) Csongrád megyei Regionális Szervezete a napokban a Gyermekétkeztetési Alapítvány által kiírt pályázaton nyert el jelentős élelmiszeradományt a régió rászorulóinak a támogatására. A 20 ezer érintetthez történő kiszállításban azonban segítségre van szükségük.

Létminimum Alatt Élők Társasága
Biblia Szól Egyház
http://www.szeged.bibliaszol.hu/

A Biblia Szól Egyház Szeged - Történelmi hitelveket valló keresztény közösség.

Biblia Szól Egyház
Dr. med. habil. Vass Zoltán
http://www.fulspecialista.hu/index.php?menu=1110

Fül-, Orr-, Gégész és Audiológus szakorvos, Egészségügyi Közgazdász és Manager.

Dr. med. habil. Vass Zoltán
Gera Zoltán (színész)
http://hu.wikipedia.org/wiki/Gera_Zolt%C3%A1n_(sz%C3%ADn%C3%A9sz)

1939-ben kezdett játszani a Belvárosi Színházban, majd 1940-ben Inke Rezső vándortársulatához került, de 1942-1944 között dolgozott Rév István bábszínházánál is. 1944-től Szegeden szerepelt, előbb a Városi Színház, majd az Ifjúsági Színház társaságában. 1945-ben Magyar Néphadsereg Színház, majd a Vígszínház tagja lett. 1950-ben elvégezte a Színház- és Filmművészeti Egyetemet. 1966-ban 1 évadot töltött a szolnoki Szigligeti Színházban, majd 1967-ben Mikroszkóp Színpad alakuló társaságába szerződött, ahol 1980-ig játszott. 1980-1987 között a MAFILM tagja volt, majd 1987-ben a Radnóti Miklós Színház művésze. 1992-től szabadfoglalkozású.

Gera Zoltán (színész)
Golden Gate Ingatlaniroda
http://www.goldengateingatlan.hu/

Weboldalunkon kínálatunkon túl az ingatlanpiac fontos híreivel, hasznos tanácsokkal, és egyéb, de fontos információkkal kívánjuk segíteni ügyfeleinket.

Golden Gate Ingatlaniroda
Béke Utcai Általános Iskola
http://www.bekeu-szg.sulinet.hu/

A Béke Utcai Általános Iskolát 1966-ban adták át a tanulóifjúságnak.

Béke Utcai Általános Iskola
Weöres Sándor Általános Iskola
http://www.weores-szeged.sulinet.hu/

Weöres Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény hivatalos honlapja.

Weöres Sándor Általános Iskola
Szegedi Gazdasági Középiskola Kőrösy József Tagintézménye
http://www.korosy.hu/

A 19. század ötvenes éveinek derekán indult meg Magyarországon a mozgalom a szakképzés megoldására, s a kiegyezést követő években újabb lendületet vett. A polgárság igényeit nem elégítette ki az ismeretek legszükségesebb alapjait adó népiskola, a klasszikus humán műveltséget nyújtó gimnázium, és az általános műveltséget nyújtó reáliskola.

Szegedi Gazdasági Középiskola Kőrösy József Tagintézménye
Klúg Péter Óvoda, Általános Iskola
http://www.siketek.szeged.hu/

Száz éves múltra visszatekintő iskolánk ezt a feladatot kezdettől a hallássérült gyermekek beszédfejlesztésével, alsó fokú oktatásával és szakképzésével részben elkülönített oktatás keretében a meglévő hallásmaradvány maximális kihasználásán igyekezett elérni. Ehhez napjainkban a legmodernebb technikai, orvosi, szurdopedagógiai eljárások alkalmazására van lehetőségünk.

Klúg Péter Óvoda, Általános Iskola
4d ultrahang rendelők Szegeden
http://www.4dultrahang.info/4dultrahang_rendelok/Szeged

Szeretné látni magzatát már a terhessége alatt? Jelentkezzen be a listában található valamelyik rendelőbe, és találkozzon gyermekével. Professzionális Medison 4d ultrahang rendelők Szegeden.

4d ultrahang rendelők Szegeden
Baptista Szeretetszolgálat EJSz Móra Ferenc Felnőttoktatási Gimnáziuma
http://mffg.hu/

Intézményünk nem tankötelesek számára biztosít lehetőséget az érettségire való felkészüléshez. A kötelező tárgyak mellett még hat (informatika, biológia, földrajz, fizika, kémia, művészettörténet) tárgy közül választhatnak tanulóink. Az oktatás és az érettségi ingyenes. Nappali munkarend szerinti oktatás: Két éves, 11-12. évfolyamon folyik. A 18-20 év közötti fiatalok a 9. és 10. évfolyam befejezése után jelentkezhetnek ide. Heti 5 nap, 28 órában, délutánonként tanulnak. Az oktatás hétfőtől péntekig 14:10 - 19:25 óráig történik. Esti munkarend szerinti oktatás: Előképzettségtől függően 2-3-4 év alatt lehet eljutni az érettségihez. Az oktatás heti három alkalommal, 9.-10. évfolyamon hétköznap 15:05 - 19:25-ig, szombaton 7:45 - 12:15-ig és 11.-12. évfolyamon hétköznap 14:10 - 19:25-ig, szombaton 7:45 - 12:15-ig történik. Tudásukról negyedéves beszámolókon adnak számot.

Baptista Szeretetszolgálat EJSz Móra Ferenc Felnőttoktatási Gimnáziuma
Gazdaságtudományi Kar
http://www.eco.u-szeged.hu/

Közismert, hogy 1921-ben a Ferenc József Tudományegyetem Kolozsvárról Szegedre költözött, azonban közgazdászok szakképzése a szegedi egyetemen csak 73 év múlva, 1994-ben indult meg. A gazdaságtudományok egyetemi művelésének története tehát nagyrészt nem egy egyetemi szak, hanem inkább tanszékek, kurzusok, kutatási programok története.

Gazdaságtudományi Kar
Dobraverő
http://www.dobravero.hu/

A fenti menüsorban a HETI menüre kattintva megtekintheti az aktuálisan megjelent Dobraverő Debrecen, Dobraverő Észak, Dobraverő Nyíregyháza és Dobraverő Szeged lapszámokat

Dobraverő
Vérvétel Szegeden az Aranyklinikán
http://centrumlab.hu/verveteli-hely/aranyklinika-szeged#ad-image-0

Vérvétel Szegeden is sorban állás és beutaló nélkül! Térképezze fel szervezete állapotát egyetlen vérvétel segítségével.

Vérvétel Szegeden az Aranyklinikán
Fit World Rugby Club
http://fwrc.fw.hu/

Csapatunk 2004-ben alakult, nevét fõ támogatójáról a Fit World edzõteremrõl kapta. Az F.W.R.C. játékosai a régi Mogorva Gorillákból, Szentesi 91-esekbõl, a Szegedi Egyetemi csapatból és újoncokból verbuválodtak össze.

Fit World Rugby Club
Szivárvány Panzió
http://www.szivarvanypanzio.hu/

Szeged központjától 1 km-re, csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el a Szivárvány panzió. 7 szobával rendelkezik, melyből 2 db kétágyas és 5 db háromágyas.

Szivárvány Panzió
Móravárosért Egyesület
http://www.moravarosegy.hu/

Az Egyesület közösségépítő, ismeretterjesztő jelleggel célként tűzi ki maga elé, hogy a helyi hagyományokat, az igényes lakó környezetet, az egészséges életteret, magyar történelmet, kultúrát kedvelőkkel a kapcsolatot fenntartsa, a fentiek iránt érdeklődőkkel azt megismertesse, ismereteiket elmélyítse, ezzel a hagyományokat, a régmúlt emlékeit ápolja és erősítse a tagság érdekérvényesítő képességét. Az Egyesület tevékenységei (a fentiek érdekében) a környezet védelme rendezvényszervezés, rendezvényeken való részvétel helyi sportélet megszervezése ismeretterjesztés, karitatív közösségépítés közösségi kapcsolatok ápolása helyi hagyományok teremtése, ápolása a városrész történelmi örökségének felkutatása, megőrzése saját WEB lap és helyi ingyenes újság alapítása hirdetési lehetőség biztosítása információ rendszer kiépítése

Móravárosért Egyesület
Salvus zenekar
http://www.salvusmusic.hu

Zenénk egyébként dallamos énekkel ellátott lendületes metal zene, mindenféle műfaji korlátok nélkül.

Salvus zenekar
Maverick Transport - személyszállítás
http://www.mavericktransport.hu

A személyszállításban szerzett több, mint 15 éves tapasztalattal, szeretnénk egy olyan szolgáltatást bemutatni Önnek, amely a luxus limuzintól a turistabuszon át a veterán autóbusz kategóriájáig, foglalkozik személyek, csoportok szállításával. A járműveket nagy rutinnal és magas felkészültséggel rendelkező gépkocsivezetők vezetik. Folyamatosan bővülő járműparkból biztosan megtalálja a megfelelő férőhelyes, komfortfokozatú és elképzeléseinek megfelelő járművet. Szolgáltatásaink körébe tartozik még számos utazással, kirándulással, programszervezéssel, kapcsolatos tevékenység is, mint például az idegenvezetés, tolmácsolás, városnézés, zarándok utak, limuzinbérlés, esküvő szállítás, cégutak.

Maverick Transport - személyszállítás
Brindza Vendégház
http://www.brindza.com

Szeged belvárosától mintegy 900 méterre található, a szegedi vasútállomás közvetlen közelében. Közkedveltségét kényelmes szobáinak, és csendes, rendezett kertjének köszönheti.

Brindza Vendégház
Rézangyal Bistro
http://cityhotelszeged.hu/

Fiatalos, hangulatos étteremmel várunk minden kedves vendéget, a ház specialitása a több mint 100 féle pálinka.

Rézangyal Bistro
Díszmadártenyésztők
http://www.diszmadartenyesztok.fw.hu/

Délterületi Díszmadártenyésztők és Természetvédők H-21-es egyesülete.

Díszmadártenyésztők
Dózsa György Általános Iskola
http://www.dozsa-szeged.sulinet.hu/

Dózsa György Általános Iskola hivatalos honlapja. Diákok, tanárok, képek és események...

Dózsa György Általános Iskola
Zrínyi Ilona Általános Iskola
http://www.zrinyi-szeged.sulinet.hu/

Beiratkozás, névadónkról, iskolánkról, tanárainkról, sikerek, oktatás...

Zrínyi Ilona Általános Iskola
Óriáspalacsintázó - Szeged
http://www.oriaspalacsintazo.hu/

Sós. édes (Crepes) óriáspalacsinták, lepények, teák, kávék, turmixok, üdítők. Elvitelre is rendelhet. Party service szolgáltatásunk a vendéglátást és a köré szerveződő szolgáltatásokat kompletten, kívánsága szerint megvalósítja. - Vállaljuk koktél partik szerevezését, lebonyolítását az Önök által megadott helyen. - Vegye igénybe teljes körű catering szolgáltatásunkat 10-400 főig! - Dobja fel otthoni, vagy céges rendezvényét: mixerjeink házhoz mennek! Információ és rendelés: 30-240-5812

Óriáspalacsintázó - Szeged
Dr. Sándor Zsuzsanna Ingatlanközvetítő Kft
http://www.euceg.hu/sites/sandorzsuzsa/

Dr. Sándor Zsuzsanna Anikó vagyok és a szegedi ingatlanpiacon 1989-től kezdődően vagyok jelen. A nevemet viselő Dr. Sándor Zsuzsanna Ingatlanközvetítő Kft. többségi tulajdonosaként, mint a város legrégebbi ingatlanközvetítésre szakosodott cége tiszta profillal, csupán magántulajdonú lakáscélú ingatlanok közvetítésével foglalkozunk. Kezdetben irodánk a Szeged, Rókusi krt. 1/a. szám alatt volt, ma Felsővároson, a Debreceni u. 18/b. szám alatt működünk.

Dr. Sándor Zsuzsanna Ingatlanközvetítő Kft
MÁTRIX Alapítvány
http://www.matrix.zug.hu/

A MÁTRIX Alapítvány a korábbi évekhez hasonlóan az idén is ételosztással segíti a rászorulókat (elsősorban a nagycsaládosokat, a rossz körülmények között élőket).

MÁTRIX Alapítvány
Fészek Nagycsaládosok Egyesülete
http://www.feszekszeged.hu/

Az egyesület 1989-ben alakult, működési területe Szeged és vonzáskörzete. Célunk a három- és többgyermekes családok összefogása, érdekképviselete, segítése. Taglétszámunk jelenleg 300 család, ami azt jelenti, hogy működésünk során közel 1500 fővel vagyunk kapcsolatban. Tagcsaládjaink zömét a szegedi lakosok alkotják, de kb. harmadrészben a környező falvak adják tagjainkat.

Fészek Nagycsaládosok Egyesülete
Ingatlandepo
http://www.ingatlandepo.com/index.php?page=ingatlanok&varos=Szeged

Szegedi ingatlanok listája. Ingyenes ingatlan hirdetési lehetőség.

Ingatlandepo
Némó Úszósuli
http://www.nemouszosuli.hu/

Némó Úszósuli Kft hivatalos honlapja. Úszásoktatás, videógaléria.

Némó Úszósuli
T-rock :: Minden ami a mászáshoz kell!
http://www.t-rock.hu

Mászófal építés-bérlés, műfogás készítés, falmászás Szegeden! Kollekciónk jelenleg több mint 100 egyedi tervezésű és kivitelezésű formából áll.

T-rock :: Minden ami a mászáshoz kell!
A város történetéről
http://www.bibl.u-szeged.hu/reizner/

A száz év elõtti Szeged legnagyobb lokálpatriótája, Reizner János (1847-1904) alkotta meg a Város elsõ nagymonográfiáját négy kötetben. Szeged mai két legnagyobb könyvtára, az Egyetemi Könyvtár és a Somogyi-könyvtár kíván - a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumának pályázati támogatásával - ezzel a digitális változattal a száz éve halott szerzõ elõtt tisztelegni, s egyszersmind biztosítani a legszélesebb olvasói rétegek számára e ma is nélkülözhetetlen mû elérését.

A város történetéről
A város rövid története
http://www.sk-szeged.hu/statikus_html/digitalis/szrt/eloszo.html

Blazovich László: Szeged rövid története. Előszó. Könyv.

A város rövid története
Ágota Alapítvány
http://www.agotaalapitvany.hu/

/Állami GOndoskodásban Élõ és Veszélyeztetett Fiatalok Támogatásáért.

Ágota Alapítvány
Mester Tanoda Alapítvány
http://www.mestertanoda.hu/

A Mester Tanoda Alapítvány tevékenységét alapfokú művészeti iskola felállításával kezdte 2001-ben. 2007-ig fenntartója volt a Mester Tanoda Művészeti Iskolának, mely az elmúlt években sok elismerést szerzett a diákjainak és a tanárainkat köszönhetően, több száz gyermek és fiatal tanulhatott, festészet, grafika, szobrászat . fotó-videó, színművészet, tánc, klasszikus és népzenei tagozatain. 2007. szeptembertől a művészeti iskola fenntartója a Dugonics András Piarista Gimnázium.

Mester Tanoda Alapítvány
Informatika Történeti Múzeum Alapítvány
http://www2.u-szeged.hu/infmuz/Gyujtemeny.htm

Beszámoló az Informatikatörténeti Múzeum Alapítványának tevékenységéről - a létrehozástól napjainkig - a történeti előzmények ismertetésével.

Informatika Történeti Múzeum Alapítvány
Nagyító Alapítvány
http://www.nagyito.hu/

A NAGYÍTÓ programot 1995-ben kezdtük el németországi példák alapján. Olyan formáját kerestük a középiskolásokkal való szabadidős foglalkozásnak, ahol értelmes és hasznos képzések keretein belül az oktatás és nevelés érték közvetítéssel és közösségépítéssel együtt érvényesülhet.

Nagyító Alapítvány
Számítógép szervíz Szeged
http://szeged.szamitogepszerelo.hu

Számítógép szerviz Szeged. Rövid határidőn belül gyorsan és hatékonyan javítjuk számítógépét, laptopját! - elromlott számítógép helyreállítása, - vírusirtás, kémprogram törlés, - adatmentés, adat-helyreállítás winchesterről, memóriakártyáról, fényképezőgépről, - internet, WIFI router beállítás, - számítógép lassúságának megszüntetése, Rendszergazda szolgáltatás, - új és használt számítógép konfigurációk, - nyomtató kellék ( toner, tintapatron ) Tel.: +36 20 985 7489

Számítógép szervíz Szeged
Fehér Dent Esztétikai Fogászat
http://feherdent.hu

A Fehér Dent esztétikai fogászati rendelőben a fogorvos szakmai profizmusa találkozik a legkorszerűbb technológiával és a komplex fogászati szolgáltatás nyújtással. Rendelőnkben a gyermekfogászattól a minőségi fogszabályozáson át a fémmentes, észrevehetetlen minőségi fogpótlásokig az egész család igényét maximálisan kielégítjük. Előzetes időpont egyeztetés alapján fogadjuk pácienseinket, így biztosítani tudjuk, hogy várakozási idő nélkül kerüljön sor a kezelésre. Az időpontok rugalmasan foglalhatóak a hét minden napján elérhetőek vagyunk.

Fehér Dent Esztétikai Fogászat
Szegedért Egyesület
http://szegedertegyesulet.fw.hu/

Az Egyesület célja segíteni Szeged polgárait, hogy az egészséges lokálpatriotizmus által motivált szándék, a tiszta közélet, a megfelelő egészségügyi és szociális viszonyok, virágzóbb gazdaság iránti igény a közélet fórumain megfogalmazódjék, a város életét alakítsa s a város fejlődését, felemelkedését szolgálja.

Szegedért Egyesület
Létminimum Alatt Élők Társasága
http://www.laet.gportal.hu/

A Létminimum Alatt Élők Társasága (LAÉT) Csongrád megyei Regionális Szervezete a napokban a Gyermekétkeztetési Alapítvány által kiírt pályázaton nyert el jelentős élelmiszeradományt a régió rászorulóinak a támogatására. A 20 ezer érintetthez történő kiszállításban azonban segítségre van szükségük.

Létminimum Alatt Élők Társasága
Biblia Szól Egyház
http://www.szeged.bibliaszol.hu/

A Biblia Szól Egyház Szeged - Történelmi hitelveket valló keresztény közösség.

Biblia Szól Egyház
Dr. med. habil. Vass Zoltán
http://www.fulspecialista.hu/index.php?menu=1110

Fül-, Orr-, Gégész és Audiológus szakorvos, Egészségügyi Közgazdász és Manager.

Dr. med. habil. Vass Zoltán
Gera Zoltán (színész)
http://hu.wikipedia.org/wiki/Gera_Zolt%C3%A1n_(sz%C3%ADn%C3%A9sz)

1939-ben kezdett játszani a Belvárosi Színházban, majd 1940-ben Inke Rezső vándortársulatához került, de 1942-1944 között dolgozott Rév István bábszínházánál is. 1944-től Szegeden szerepelt, előbb a Városi Színház, majd az Ifjúsági Színház társaságában. 1945-ben Magyar Néphadsereg Színház, majd a Vígszínház tagja lett. 1950-ben elvégezte a Színház- és Filmművészeti Egyetemet. 1966-ban 1 évadot töltött a szolnoki Szigligeti Színházban, majd 1967-ben Mikroszkóp Színpad alakuló társaságába szerződött, ahol 1980-ig játszott. 1980-1987 között a MAFILM tagja volt, majd 1987-ben a Radnóti Miklós Színház művésze. 1992-től szabadfoglalkozású.

Gera Zoltán (színész)
Golden Gate Ingatlaniroda
http://www.goldengateingatlan.hu/

Weboldalunkon kínálatunkon túl az ingatlanpiac fontos híreivel, hasznos tanácsokkal, és egyéb, de fontos információkkal kívánjuk segíteni ügyfeleinket.

Golden Gate Ingatlaniroda
Béke Utcai Általános Iskola
http://www.bekeu-szg.sulinet.hu/

A Béke Utcai Általános Iskolát 1966-ban adták át a tanulóifjúságnak.

Béke Utcai Általános Iskola
Weöres Sándor Általános Iskola
http://www.weores-szeged.sulinet.hu/

Weöres Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény hivatalos honlapja.

Weöres Sándor Általános Iskola
Szegedi Gazdasági Középiskola Kőrösy József Tagintézménye
http://www.korosy.hu/

A 19. század ötvenes éveinek derekán indult meg Magyarországon a mozgalom a szakképzés megoldására, s a kiegyezést követő években újabb lendületet vett. A polgárság igényeit nem elégítette ki az ismeretek legszükségesebb alapjait adó népiskola, a klasszikus humán műveltséget nyújtó gimnázium, és az általános műveltséget nyújtó reáliskola.

Szegedi Gazdasági Középiskola Kőrösy József Tagintézménye
Klúg Péter Óvoda, Általános Iskola
http://www.siketek.szeged.hu/

Száz éves múltra visszatekintő iskolánk ezt a feladatot kezdettől a hallássérült gyermekek beszédfejlesztésével, alsó fokú oktatásával és szakképzésével részben elkülönített oktatás keretében a meglévő hallásmaradvány maximális kihasználásán igyekezett elérni. Ehhez napjainkban a legmodernebb technikai, orvosi, szurdopedagógiai eljárások alkalmazására van lehetőségünk.

Klúg Péter Óvoda, Általános Iskola
4d ultrahang rendelők Szegeden
http://www.4dultrahang.info/4dultrahang_rendelok/Szeged

Szeretné látni magzatát már a terhessége alatt? Jelentkezzen be a listában található valamelyik rendelőbe, és találkozzon gyermekével. Professzionális Medison 4d ultrahang rendelők Szegeden.

4d ultrahang rendelők Szegeden
Baptista Szeretetszolgálat EJSz Móra Ferenc Felnőttoktatási Gimnáziuma
http://mffg.hu/

Intézményünk nem tankötelesek számára biztosít lehetőséget az érettségire való felkészüléshez. A kötelező tárgyak mellett még hat (informatika, biológia, földrajz, fizika, kémia, művészettörténet) tárgy közül választhatnak tanulóink. Az oktatás és az érettségi ingyenes. Nappali munkarend szerinti oktatás: Két éves, 11-12. évfolyamon folyik. A 18-20 év közötti fiatalok a 9. és 10. évfolyam befejezése után jelentkezhetnek ide. Heti 5 nap, 28 órában, délutánonként tanulnak. Az oktatás hétfőtől péntekig 14:10 - 19:25 óráig történik. Esti munkarend szerinti oktatás: Előképzettségtől függően 2-3-4 év alatt lehet eljutni az érettségihez. Az oktatás heti három alkalommal, 9.-10. évfolyamon hétköznap 15:05 - 19:25-ig, szombaton 7:45 - 12:15-ig és 11.-12. évfolyamon hétköznap 14:10 - 19:25-ig, szombaton 7:45 - 12:15-ig történik. Tudásukról negyedéves beszámolókon adnak számot.

Baptista Szeretetszolgálat EJSz Móra Ferenc Felnőttoktatási Gimnáziuma
Gazdaságtudományi Kar
http://www.eco.u-szeged.hu/

Közismert, hogy 1921-ben a Ferenc József Tudományegyetem Kolozsvárról Szegedre költözött, azonban közgazdászok szakképzése a szegedi egyetemen csak 73 év múlva, 1994-ben indult meg. A gazdaságtudományok egyetemi művelésének története tehát nagyrészt nem egy egyetemi szak, hanem inkább tanszékek, kurzusok, kutatási programok története.

Gazdaságtudományi Kar
Dobraverő
http://www.dobravero.hu/

A fenti menüsorban a HETI menüre kattintva megtekintheti az aktuálisan megjelent Dobraverő Debrecen, Dobraverő Észak, Dobraverő Nyíregyháza és Dobraverő Szeged lapszámokat

Dobraverő
Vérvétel Szegeden az Aranyklinikán
http://centrumlab.hu/verveteli-hely/aranyklinika-szeged#ad-image-0

Vérvétel Szegeden is sorban állás és beutaló nélkül! Térképezze fel szervezete állapotát egyetlen vérvétel segítségével.

Vérvétel Szegeden az Aranyklinikán
Fit World Rugby Club
http://fwrc.fw.hu/

Csapatunk 2004-ben alakult, nevét fõ támogatójáról a Fit World edzõteremrõl kapta. Az F.W.R.C. játékosai a régi Mogorva Gorillákból, Szentesi 91-esekbõl, a Szegedi Egyetemi csapatból és újoncokból verbuválodtak össze.

Fit World Rugby Club
Szivárvány Panzió
http://www.szivarvanypanzio.hu/

Szeged központjától 1 km-re, csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el a Szivárvány panzió. 7 szobával rendelkezik, melyből 2 db kétágyas és 5 db háromágyas.

Szivárvány Panzió
Móravárosért Egyesület
http://www.moravarosegy.hu/

Az Egyesület közösségépítő, ismeretterjesztő jelleggel célként tűzi ki maga elé, hogy a helyi hagyományokat, az igényes lakó környezetet, az egészséges életteret, magyar történelmet, kultúrát kedvelőkkel a kapcsolatot fenntartsa, a fentiek iránt érdeklődőkkel azt megismertesse, ismereteiket elmélyítse, ezzel a hagyományokat, a régmúlt emlékeit ápolja és erősítse a tagság érdekérvényesítő képességét. Az Egyesület tevékenységei (a fentiek érdekében) a környezet védelme rendezvényszervezés, rendezvényeken való részvétel helyi sportélet megszervezése ismeretterjesztés, karitatív közösségépítés közösségi kapcsolatok ápolása helyi hagyományok teremtése, ápolása a városrész történelmi örökségének felkutatása, megőrzése saját WEB lap és helyi ingyenes újság alapítása hirdetési lehetőség biztosítása információ rendszer kiépítése

Móravárosért Egyesület
Salvus zenekar
http://www.salvusmusic.hu

Zenénk egyébként dallamos énekkel ellátott lendületes metal zene, mindenféle műfaji korlátok nélkül.

Salvus zenekar
Maverick Transport - személyszállítás
http://www.mavericktransport.hu

A személyszállításban szerzett több, mint 15 éves tapasztalattal, szeretnénk egy olyan szolgáltatást bemutatni Önnek, amely a luxus limuzintól a turistabuszon át a veterán autóbusz kategóriájáig, foglalkozik személyek, csoportok szállításával. A járműveket nagy rutinnal és magas felkészültséggel rendelkező gépkocsivezetők vezetik. Folyamatosan bővülő járműparkból biztosan megtalálja a megfelelő férőhelyes, komfortfokozatú és elképzeléseinek megfelelő járművet. Szolgáltatásaink körébe tartozik még számos utazással, kirándulással, programszervezéssel, kapcsolatos tevékenység is, mint például az idegenvezetés, tolmácsolás, városnézés, zarándok utak, limuzinbérlés, esküvő szállítás, cégutak.

Maverick Transport - személyszállítás
Brindza Vendégház
http://www.brindza.com

Szeged belvárosától mintegy 900 méterre található, a szegedi vasútállomás közvetlen közelében. Közkedveltségét kényelmes szobáinak, és csendes, rendezett kertjének köszönheti.

Brindza Vendégház
Rézangyal Bistro
http://cityhotelszeged.hu/

Fiatalos, hangulatos étteremmel várunk minden kedves vendéget, a ház specialitása a több mint 100 féle pálinka.

Rézangyal Bistro
Díszmadártenyésztők
http://www.diszmadartenyesztok.fw.hu/

Délterületi Díszmadártenyésztők és Természetvédők H-21-es egyesülete.

Díszmadártenyésztők
Dózsa György Általános Iskola
http://www.dozsa-szeged.sulinet.hu/

Dózsa György Általános Iskola hivatalos honlapja. Diákok, tanárok, képek és események...

Dózsa György Általános Iskola
Zrínyi Ilona Általános Iskola
http://www.zrinyi-szeged.sulinet.hu/

Beiratkozás, névadónkról, iskolánkról, tanárainkról, sikerek, oktatás...

Zrínyi Ilona Általános Iskola
Óriáspalacsintázó - Szeged
http://www.oriaspalacsintazo.hu/

Sós. édes (Crepes) óriáspalacsinták, lepények, teák, kávék, turmixok, üdítők. Elvitelre is rendelhet. Party service szolgáltatásunk a vendéglátást és a köré szerveződő szolgáltatásokat kompletten, kívánsága szerint megvalósítja. - Vállaljuk koktél partik szerevezését, lebonyolítását az Önök által megadott helyen. - Vegye igénybe teljes körű catering szolgáltatásunkat 10-400 főig! - Dobja fel otthoni, vagy céges rendezvényét: mixerjeink házhoz mennek! Információ és rendelés: 30-240-5812

Óriáspalacsintázó - Szeged
Dr. Sándor Zsuzsanna Ingatlanközvetítő Kft
http://www.euceg.hu/sites/sandorzsuzsa/

Dr. Sándor Zsuzsanna Anikó vagyok és a szegedi ingatlanpiacon 1989-től kezdődően vagyok jelen. A nevemet viselő Dr. Sándor Zsuzsanna Ingatlanközvetítő Kft. többségi tulajdonosaként, mint a város legrégebbi ingatlanközvetítésre szakosodott cége tiszta profillal, csupán magántulajdonú lakáscélú ingatlanok közvetítésével foglalkozunk. Kezdetben irodánk a Szeged, Rókusi krt. 1/a. szám alatt volt, ma Felsővároson, a Debreceni u. 18/b. szám alatt működünk.

Dr. Sándor Zsuzsanna Ingatlanközvetítő Kft
MÁTRIX Alapítvány
http://www.matrix.zug.hu/

A MÁTRIX Alapítvány a korábbi évekhez hasonlóan az idén is ételosztással segíti a rászorulókat (elsősorban a nagycsaládosokat, a rossz körülmények között élőket).

MÁTRIX Alapítvány
Fészek Nagycsaládosok Egyesülete
http://www.feszekszeged.hu/

Az egyesület 1989-ben alakult, működési területe Szeged és vonzáskörzete. Célunk a három- és többgyermekes családok összefogása, érdekképviselete, segítése. Taglétszámunk jelenleg 300 család, ami azt jelenti, hogy működésünk során közel 1500 fővel vagyunk kapcsolatban. Tagcsaládjaink zömét a szegedi lakosok alkotják, de kb. harmadrészben a környező falvak adják tagjainkat.

Fészek Nagycsaládosok Egyesülete
Ingatlandepo
http://www.ingatlandepo.com/index.php?page=ingatlanok&varos=Szeged

Szegedi ingatlanok listája. Ingyenes ingatlan hirdetési lehetőség.

Ingatlandepo
Némó Úszósuli
http://www.nemouszosuli.hu/

Némó Úszósuli Kft hivatalos honlapja. Úszásoktatás, videógaléria.

Némó Úszósuli
T-rock :: Minden ami a mászáshoz kell!
http://www.t-rock.hu

Mászófal építés-bérlés, műfogás készítés, falmászás Szegeden! Kollekciónk jelenleg több mint 100 egyedi tervezésű és kivitelezésű formából áll.

T-rock :: Minden ami a mászáshoz kell!
A város történetéről
http://www.bibl.u-szeged.hu/reizner/

A száz év elõtti Szeged legnagyobb lokálpatriótája, Reizner János (1847-1904) alkotta meg a Város elsõ nagymonográfiáját négy kötetben. Szeged mai két legnagyobb könyvtára, az Egyetemi Könyvtár és a Somogyi-könyvtár kíván - a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumának pályázati támogatásával - ezzel a digitális változattal a száz éve halott szerzõ elõtt tisztelegni, s egyszersmind biztosítani a legszélesebb olvasói rétegek számára e ma is nélkülözhetetlen mû elérését.

A város történetéről
A város rövid története
http://www.sk-szeged.hu/statikus_html/digitalis/szrt/eloszo.html

Blazovich László: Szeged rövid története. Előszó. Könyv.

A város rövid története
Ágota Alapítvány
http://www.agotaalapitvany.hu/

/Állami GOndoskodásban Élõ és Veszélyeztetett Fiatalok Támogatásáért.

Ágota Alapítvány
Mester Tanoda Alapítvány
http://www.mestertanoda.hu/

A Mester Tanoda Alapítvány tevékenységét alapfokú művészeti iskola felállításával kezdte 2001-ben. 2007-ig fenntartója volt a Mester Tanoda Művészeti Iskolának, mely az elmúlt években sok elismerést szerzett a diákjainak és a tanárainkat köszönhetően, több száz gyermek és fiatal tanulhatott, festészet, grafika, szobrászat . fotó-videó, színművészet, tánc, klasszikus és népzenei tagozatain. 2007. szeptembertől a művészeti iskola fenntartója a Dugonics András Piarista Gimnázium.

Mester Tanoda Alapítvány
Informatika Történeti Múzeum Alapítvány
http://www2.u-szeged.hu/infmuz/Gyujtemeny.htm

Beszámoló az Informatikatörténeti Múzeum Alapítványának tevékenységéről - a létrehozástól napjainkig - a történeti előzmények ismertetésével.

Informatika Történeti Múzeum Alapítvány
Nagyító Alapítvány
http://www.nagyito.hu/

A NAGYÍTÓ programot 1995-ben kezdtük el németországi példák alapján. Olyan formáját kerestük a középiskolásokkal való szabadidős foglalkozásnak, ahol értelmes és hasznos képzések keretein belül az oktatás és nevelés érték közvetítéssel és közösségépítéssel együtt érvényesülhet.

Nagyító Alapítvány
Számítógép szervíz Szeged
http://szeged.szamitogepszerelo.hu

Számítógép szerviz Szeged. Rövid határidőn belül gyorsan és hatékonyan javítjuk számítógépét, laptopját! - elromlott számítógép helyreállítása, - vírusirtás, kémprogram törlés, - adatmentés, adat-helyreállítás winchesterről, memóriakártyáról, fényképezőgépről, - internet, WIFI router beállítás, - számítógép lassúságának megszüntetése, Rendszergazda szolgáltatás, - új és használt számítógép konfigurációk, - nyomtató kellék ( toner, tintapatron ) Tel.: +36 20 985 7489

Számítógép szervíz Szeged
Fehér Dent Esztétikai Fogászat
http://feherdent.hu

A Fehér Dent esztétikai fogászati rendelőben a fogorvos szakmai profizmusa találkozik a legkorszerűbb technológiával és a komplex fogászati szolgáltatás nyújtással. Rendelőnkben a gyermekfogászattól a minőségi fogszabályozáson át a fémmentes, észrevehetetlen minőségi fogpótlásokig az egész család igényét maximálisan kielégítjük. Előzetes időpont egyeztetés alapján fogadjuk pácienseinket, így biztosítani tudjuk, hogy várakozási idő nélkül kerüljön sor a kezelésre. Az időpontok rugalmasan foglalhatóak a hét minden napján elérhetőek vagyunk.

Fehér Dent Esztétikai Fogászat
Szegedért Egyesület
http://szegedertegyesulet.fw.hu/

Az Egyesület célja segíteni Szeged polgárait, hogy az egészséges lokálpatriotizmus által motivált szándék, a tiszta közélet, a megfelelő egészségügyi és szociális viszonyok, virágzóbb gazdaság iránti igény a közélet fórumain megfogalmazódjék, a város életét alakítsa s a város fejlődését, felemelkedését szolgálja.

Szegedért Egyesület
Hirdetések
Oldal leírása
szeged.wyw.hu: Szeged katalógus. Szegedi város információk. Iskola, sport, múzeum, rádió, zene, vendéglátás, utazás, egyetem.
Gyűjteményünkben 328 válogatott Szeged témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 328 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 17141