Szegedi sportklubok, sportolás, helyi sport > Szeged - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szegedi sportklubok, sportolás, helyi sport > 26 weboldal. Kategória leírása: Szeged város sportja. Labdarúgás, korcsolya, kézilabda, úszás, asztalitenisz, golf, sakk, íjász szakosztály.
Szponzorált linkek
Edzőtáborok.hu,
http://edzotaborok.hu/

Amatör-, utánpótlás és szabadidős sportegyesületek mellett tudunk kínálni megfelelő szállást táncklubboknak, diáksportköröknek is, többféle kategóriában mind a téli, mind a nyári felkészülés alatt.

Edzőtáborok.hu,
Démász Vízisport Egyesület
http://www.szegedive.hu/

A szegedi kajak-kenu sport az 1998-as esztendőben ünnepelte szervezett múltjának 50. éves fennállását. A sportág legkorábbi szegedi képviselői azonban előbb, a történelmi újrakezdést megelőzően is szelték a Tisza hullámait.

Démász Vízisport Egyesület
Medikémia
http://www.tiszanet.hu/medikemia/

A Medikémia Szeged elődje a Spartacusból átalakult csapat volt, mely a következő neveken szerepelt a bajnokságban: 1971. április 15-től Építők SC, 1973-tól Délép SC, l990 től Papiron SC, s 1994-tő1 Medikémia. Az első edző Tóth Gáspár volt. 1973-ban jutott fel a csapat az NB II-be ahonnan rögtön kiesett, ezt liftezés követte a megye és az NB II között.

Medikémia
Városi SportIgazgatóság
http://www.szegedsport.hu/

Szeged Városi SportIgazgatóság: minden, ami sport. ...

Városi SportIgazgatóság
Szegedi Kerékpáros Sport Club
http://www.szksc.hu/

Szegedi Kerékpáros Sport Club. Road Cycling · Mountain Bike...

Szegedi Kerékpáros Sport Club
Teke- és Bowlingcentrum
http://www.szeged-teke.hu/

Szegedi Teke- és Bowlingcentrum -- Ferroép-Szeged hivatalos honlapja.

Teke- és Bowlingcentrum
SZTE Vívóklub
http://www.szegedvivas.hu/

A Szegedi Tudományegyetem Vívó Klubja életének első évében folytatódtak az utóbbi évek szegedi vívó sikerei. Számos hazai siker mellett egyre több nemzetközi sikert érnek el versenyzőink. A szezonkezdetkor lebonyolított klub integrációnak köszönhetően a Szegedi Tudományegyetem egy újabb sikersportággal bővítette palettáját. Ezzel is elősegítve a városi és az egyetemi polgárok minőségi sportolási lehetőségeinek bővítését.

SZTE Vívóklub
Fit World Rugby Club
http://fwrc.fw.hu/

Csapatunk 2004-ben alakult, nevét fõ támogatójáról a Fit World edzõteremrõl kapta. Az F.W.R.C. játékosai a régi Mogorva Gorillákból, Szentesi 91-esekbõl, a Szegedi Egyetemi csapatból és újoncokból verbuválodtak össze.

Fit World Rugby Club
Botond Szabadidő - és Sportegyesület
http://www.wadokarate.gportal.hu/gindex.php?pg=2266023

Egy korábbi sikertelen próbálkozást követően, 1996. októberétől Stempel Zoltán vezetésével és Dusik András segítségével megalakult a harmadik szegedi Wado-ryu klub. Több helyszín után végül Újszegeden, a „Csikós” Általános Iskolában találtak bázist, azóta folyamatosan ott edzenek Heiwase néven. 2007 őszétől a volt Kodály Téri Általános Iskola tornetermében is újabb csoportot nyitottak, így létszámuk jelentősen megnőtt. Ez a klub 2005-től szintén a Botond Szabadidő- és Sportegyesület keretein belül működik.

Botond Szabadidő - és Sportegyesület
Asztalitenisz Sport Klub
http://www.atsk.hu/

Honlapunk célja, az egyesület bemutatásán túl, hogy a szegedi asztalitenisz egyik bázisaként minél szélesebb körben szolgálhassunk információkkal a város pingpong életéről. Igyekszünk tájékoztatást adni azokról a sportolási lehetőségekről, szolgáltatásokról, amelyeket egyesületünk kínál a sportág iránt érdeklődő bármely korosztály számára. Szeretnénk naprakész információkat közölni az általunk kínált programokról, versenyekről, illetve az elért eredményeinkről. Ezúton is törekszünk a hazai és nemzetközi kapcsolataink ápolására, kiterjesztésére.

Asztalitenisz Sport Klub
Szeged Box Club
http://szegedboxclub.hu/

Annak ellenére, hogy a Szeged Boksz Club hivatalosan alig több mint 20 éve alakult meg, mégis a város legtekintélyesebb múltra visszatekintő ökölvívó egyesületének tartják. Köszönhető ez annak, hogy az 1990 02. 28-án megszűnő Szegedi Dózsa ökölvívó szakosztályának edzői, versenyzői hozták létre.

Szeged Box Club
Gellért Szabadidőközpont
http://www.gellert.szeged.hu/

Pályafoglalás, tenisz, szauna, falmászás, rendezvények...

Gellért Szabadidőközpont
Ars ensis kardvívó iskola
http://www.arsensis.hu

Az Ars Ensis Lovagi Kör és Kardvívó Iskola non-profit Egyesület középkori európai harcművészetek, pl a hosszúkard vívás kutatásával és oktatásával foglalkozik. AZ országban több helyen tart edzéseket: Szegeden, Győrben, Nagykanizsán és Budapesten.

Ars ensis kardvívó iskola
T-rock :: Minden ami a mászáshoz kell!
http://www.t-rock.hu

Mászófal építés-bérlés, műfogás készítés, falmászás Szegeden! Kollekciónk jelenleg több mint 100 egyedi tervezésű és kivitelezésű formából áll.

T-rock :: Minden ami a mászáshoz kell!
Baktói Lovasklub
http://www.baktoilovasklub.hu/

Csongrád megye székhelyén,Szegeden, egy külvárosi részen működik egy lovasklub. A sportegyesület neve Baktó lovasklub, edzőnője Vörösné Nagy Orsolya, aki 10 éve foglalkozik lovakkal, ezen belül a sportló kiképzéssel és versenyzéssel. 5 éve gyermekek és felnõttek lovasoktatásával.

Baktói Lovasklub
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
szeged.wyw.hu: Szeged katalógus. Szegedi város információk. Iskola, sport, múzeum, rádió, zene, vendéglátás, utazás, egyetem.
Gyűjteményünkben 328 válogatott Szeged témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 328 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 17141