Iskolák Szegeden > Szegedi gimnáziumok, középiskolák > Szeged - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Iskolák Szegeden > Szegedi gimnáziumok, középiskolák > 8 weboldal. Kategória leírása: Szegedi székhelyű gimnáziumok, középiskolák hivatalos honlapjai. Elérhetőségek, információk, hírek, portálok.
Szponzorált linkek
Ságvári Gimnázium
http://www.gyakg.u-szeged.hu/

Az iskola pontos címe: SZTE Ságvári Endre Gyakorló Gimnázium...

Ságvári Gimnázium
Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium, Szeged
http://www.radnoti-szeged.sulinet.hu/

Az intézmény százéves története bővelkedik eseményekben. A jubileumig három néven jegyezte a főhatóság.

Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium, Szeged
Fodor József Élelmiszeripari Középiskola
http://www.fodorj-szeged.sulinet.hu

A Fodor József Élelmiszer-ipari Szakközépiskola, Szakmunkásképző Iskola és Kollégium 50 éve végzi a Dél-Alföld térségében az élelmiszer-ipari gazdasági szervezetek számára a szakképzést, a munkaerő utánpótlását. Tíz szakmában képezünk tanulókat.

Fodor József Élelmiszeripari Középiskola
Szegedi Gazdasági Középiskola Kőrösy József Tagintézménye
http://www.korosy.hu/

A 19. század ötvenes éveinek derekán indult meg Magyarországon a mozgalom a szakképzés megoldására, s a kiegyezést követő években újabb lendületet vett. A polgárság igényeit nem elégítette ki az ismeretek legszükségesebb alapjait adó népiskola, a klasszikus humán műveltséget nyújtó gimnázium, és az általános műveltséget nyújtó reáliskola.

Szegedi Gazdasági Középiskola Kőrösy József Tagintézménye
Hansági Ferenc Középiskola (Szeged)
http://www.hansagiisk.hu/

Hansági Ferenc Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakiskola és Szakközépiskola honlapja. - Szakképzések: cukrász, pincér, szakács, utazásügyintéző, vendéglős . - Felnőttek középiskolája (érettségi felkészítés) nappali vagy esti tagozaton. - Pályaorientáció képzés, szakképzést előkészítő évfolyam. - Rendezvények, terembérlet.

Hansági Ferenc Középiskola (Szeged)
Vedres István Építőipari Szakközépiskola
http://www.vedres.sulinet.hu/

A Vedres-tanulók tábora (engedtessék meg minden diákunkra gondolni) igazán nagy családnak mondható hatezret meghaladó létszáma miatt is, de leginkább sármos összetartó ereje okán. A Vedresben végzett diáknak lenni, bárhol az ország-világban egymásra lelni, egymást segíteni jó érzés, élő, létező kapcsolat.

Vedres István Építőipari Szakközépiskola
Móra Ferenc Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium
http://www.szeged.vom.hu/index.php?p=8&sp=23&sub=14&id=370

Az iskola története Szegeden elõször a piaristák oktatták az iparosságot rajzra, geometriára, építészetre és aritmetikára. Az iskola könyvtára õrzi azt a könyvet, amely a rajziskolába beírt növendékek névsorát tartalmazza.

Móra Ferenc Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium
Baptista Szeretetszolgálat EJSz Móra Ferenc Felnőttoktatási Gimnáziuma
http://mffg.hu/

Intézményünk nem tankötelesek számára biztosít lehetőséget az érettségire való felkészüléshez. A kötelező tárgyak mellett még hat (informatika, biológia, földrajz, fizika, kémia, művészettörténet) tárgy közül választhatnak tanulóink. Az oktatás és az érettségi ingyenes. Nappali munkarend szerinti oktatás: Két éves, 11-12. évfolyamon folyik. A 18-20 év közötti fiatalok a 9. és 10. évfolyam befejezése után jelentkezhetnek ide. Heti 5 nap, 28 órában, délutánonként tanulnak. Az oktatás hétfőtől péntekig 14:10 - 19:25 óráig történik. Esti munkarend szerinti oktatás: Előképzettségtől függően 2-3-4 év alatt lehet eljutni az érettségihez. Az oktatás heti három alkalommal, 9.-10. évfolyamon hétköznap 15:05 - 19:25-ig, szombaton 7:45 - 12:15-ig és 11.-12. évfolyamon hétköznap 14:10 - 19:25-ig, szombaton 7:45 - 12:15-ig történik. Tudásukról negyedéves beszámolókon adnak számot.

Baptista Szeretetszolgálat EJSz Móra Ferenc Felnőttoktatási Gimnáziuma
Hirdetések
Oldal leírása
szeged.wyw.hu: Szeged katalógus. Szegedi város információk. Iskola, sport, múzeum, rádió, zene, vendéglátás, utazás, egyetem.
Gyűjteményünkben 328 válogatott Szeged témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 328 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 17141