Iskolák Szegeden > Szeged - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Iskolák Szegeden > 13 weboldal. Kategória leírása: Általános iskolák, középiskola, egyetem, tanfolyamok, oktatási központ, nyelvtanulás. Minden ami tanulás!
Szponzorált linkek
Szegedi Csillagvizsgáló
http://astro.u-szeged.hu/

A csillagvizsgálóban oktató, kutató és ismeretterjesztõ munka folyik.

Szegedi Csillagvizsgáló
REXAMO Módszer
http://www.rexamo.com/

REXAMO: relaxációs állapoton alapuló, multimédiás eszközöket alkalmazó oktatási módszer, mely több oktatási stratégiát alkalmaz egy eredményesebb és hatékonyabb tanulás elérésére, tanulást elősegítő agyi állapotban (relaxációban, alfa közeli állapotban).

REXAMO Módszer
Kommunikáció - és Médiatanszék
http://www.media.u-szeged.hu/

Oktatók, képzés, tanszék, munkák, specializációk, felvételizőknek.

Kommunikáció - és Médiatanszék
Autóvezetés oktatás nőknek
http://www.noivezetes.hu/

A vezetés öröm. Csináld felszabadultan, jókedvűen! Nőként is vezethetünk magabiztosan, szorongásmentesen, meggyőződve arról, hogy adottságaink alkalmassá tesznek a biztonságos és tudatos vezetésre.

Autóvezetés oktatás nőknek
Klúg Péter Óvoda, Általános Iskola
http://www.siketek.szeged.hu/

Száz éves múltra visszatekintő iskolánk ezt a feladatot kezdettől a hallássérült gyermekek beszédfejlesztésével, alsó fokú oktatásával és szakképzésével részben elkülönített oktatás keretében a meglévő hallásmaradvány maximális kihasználásán igyekezett elérni. Ehhez napjainkban a legmodernebb technikai, orvosi, szurdopedagógiai eljárások alkalmazására van lehetőségünk.

Klúg Péter Óvoda, Általános Iskola
Merlin Stúdió Számítástechnikai Iskola
http://www.merlinstudio.hu/

Iskolánk üde színfolt a szegedi számítástechnika képzők sorában.

Merlin Stúdió Számítástechnikai Iskola
Biztonsági őr tanfolyam
http://www.vokk.hu

Cégünk intenzív biztonsági őr, testőr, személy- és vagyonőr tanfolyamok Szegeden, valamint az egész ország területén. Az oktatás 6 alkalmat (hétvégi napokon) vesz igénybe a vizsgával együtt. Tanáraink magasan képzett, jelenleg is aktív illetve már nyugalmazott magas rangú rendőrtisztek, akik nagy tapasztalatuknak és folyamatosan aktualizált tananyagunknak köszönhetően minőségi képzésben részesítik hallgatóinkat. A hallgatóink egy piacképes szakmát szereznek. Kiterjedt cégkapcsolatainkat felhasználva, állásbörze keretében segítjük, a velünk szerződéses jogviszonyban álló hallgatóinkat az elhelyezkedésben. Válassza a Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ Kft-t!

Biztonsági őr tanfolyam
Korrepetálást keresel Szegeden? A Tanár.hu segít!
http://tanar.hu/magantanar/szeged

Ha szegedi magántanárt szeretnél fogadni, akkor jó helyen jársz! A tanar.hu weblapon többféle tantárgyból, számtalan szegedi tanár fellelhető. Így lehet az francia nyelv vagy magyar nyelvtan, itt tuti találsz oktatót. Ennek ismeretében a korrepetálás Szeged városában többé nem jelent dilemmát. A tanárok profilján azt is megnézheted, hogy kik vállalnak díjmentes próbaórát. Szóval Ha te is egy vagy azokból, akik szegedi magántanárt keresnek, tégy egy látogatást a weboldalra. Az ingyenes regisztrációt követően akár az elérhető nyereményjátékokban is részt vehetsz. Természetesen minden tanár Szegeden aki az oldalon szerepel, több éves tanítói gyakorlattal rendelkezik (erről részletesebben az adatlapokon). Röviden: Ha érettségi felkészítés Szeged városában, akkor Tanár hu!

Korrepetálást keresel Szegeden? A Tanár.hu segít!
Angol oktatás anyanyelvi tanárral
http://amerikaiangol.ewk.hu/

Egy 8 éve Magyarországon tanító amerikai tanár várja az angolt tanulni vágyókat bármilyen korosztály részére.

Angol oktatás anyanyelvi tanárral
Szeged műköröm tanfolyam a Diamond Nails-el.
http://www.diamondnails.hu/mukorom-tanfolyam/mukoromepito-szeged

OKJ-s műköröm tanfolyam melynek helyszíne Szeged város. A műkörmös tanfolyamot az egyik legismertebb műkörmömmel foglalkozó cége tartja a Diamond Nails. Légy Te is műkörömépítő és tanulj egy divatos szakmát. OKJ-s műköröm tanfolyam melynek elvégzésével akár önálló vállalkozásodat is elindíthatod

Szeged műköröm tanfolyam a Diamond Nails-el.
School of Business Szeged
http://szeged.sob.hu/web/

Képzések, tanárok, diákok, keresés, kapcsolat, iskolaújság...

School of Business Szeged
Ingyenes amerikai angolóra Szegeden
http://www.angolora.info/

Ingyenes angol nyelvoktatás, nyelvtanfolyam amerikai misszionáriusokkal, heti rendszerességgel, Szegeden, nyáron is. Az angolórák ötvözik a nyelvtanfolyam és a nyelvi klub előnyeit, és sokat segíthetnek a szóbeli nyelvvizsgára illetve érettségire való felkészülésben. Előzetes bejelentkezés/regisztráció nem szükséges.

Ingyenes amerikai angolóra Szegeden
Bonus Nyelviskola Szeged
http://szeged.bonusnyelviskola.hu/

Szeged új, minősített nyelviskolája, a Bonus Nyelviskola Szeged! A Bonus Nyelviskola 1998-ban kezdte meg működését Budapesten. Csongrád megyében a 2013-ban kezdtük el a nyelvoktatást angol és német nyelven. Szegeden 2014 őszétől indítunk kedvező árú nyelvtanfolyamokat, angol, német, spanyo, olasz, francia, szerb és szlovák nyelveken. Lehetőség van a magyar, mint idegen nyelv tanulására is. 6720 Szeged, Feketesas utca 28. A épület, II emelet 16. Ügyfélszolgálat nyitva tartása: Hétfőtől - Péntekig 9:00-12.30-ig 13:00-17:00-ig Telefon, e-mail: Mobil: 06-70/352 64 24, Telefon: 06-62/311 300

Bonus Nyelviskola Szeged
Hirdetések
Oldal leírása
szeged.wyw.hu: Szeged katalógus. Szegedi város információk. Iskola, sport, múzeum, rádió, zene, vendéglátás, utazás, egyetem.
Gyűjteményünkben 328 válogatott Szeged témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 328 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 17141