Szegedi klubok, egyesületek, civil szervezetek > Szeged - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szegedi klubok, egyesületek, civil szervezetek > 14 weboldal. Kategória leírása: Civil szervezetek, egyesületek, társaságok honlapjai. Vallási szervezetek, közhasznú egyesületek, polgári egyesületek.
Szponzorált linkek
Gabonatermesztési Kutató Közhasznú Társaság
http://www.gk-szeged.hu/

A szegedi központtal működő Gabonatermesztési Kutató Kht. a legnagyobb magyar agrárkutató intézmény, amely gabonafélék, és ipari növények nemesítésével és termesztési kutatásaival foglalkozik. A biológiai alapok fejlesztésével 1924-től állunk a mezőgazdaság szolgálatában.

Gabonatermesztési Kutató Közhasznú Társaság
JAM
http://www.ejam.hu/

Elméleti és gyakorlati ismeretek oktatása diákoknak a piacgazdaság fontosságáról, a vállalkozások szerepéről és a gazdaság saját jövőjükre gyakorolt hatásáról.

JAM
Teleház Dél-Alföld
http://www.telehaz-del-alfold.hu/

Magyar Teleház Szövetség Dél-alföldi Regionális Tagozata Dél-alföldi Teleházak Regionális Közhasznú Egyesülete.

Teleház Dél-Alföld
Maszk Egyesület
http://www.maszk.hu/

A MASZK Egyesület teljes egészében intézmény- és kormányzat-független, non-profit szervezet. Az 1991-es alapítás óta programjaink célja mindig a kísérletező, innovatív alkotóközösségek bemutatása és segítése volt. Működésünk nyomán a szubkultúrák, a kisebbségi-marginális helyzetben lévő alkotók legjobbjai mutatkozhattak be Szegeden.

Maszk Egyesület
Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft
http://www.szkht.hu/

Társaságunk legfőbb célkitűzése, hogy a városlakók és az Önkormányzat elvárásainak megfelelően mindent megtegyen a térségi környezetminőség megóvása és javítása érdekében.

Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft
Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete
http://szegedicicamentok.lapunk.hu

A Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesületének hivatalos honlapja. Az Egyesület célja a gazdátlan macskák mentése, Cicaotthon működtetése, a Felelős állattartás és az állatvédelmi törvény lényegén alapuló szemléletmódosító munka. Gazdikeresés.

Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete
Fészek Nagycsaládosok Egyesülete
http://www.feszekszeged.hu/

Az egyesület 1989-ben alakult, működési területe Szeged és vonzáskörzete. Célunk a három- és többgyermekes családok összefogása, érdekképviselete, segítése. Taglétszámunk jelenleg 300 család, ami azt jelenti, hogy működésünk során közel 1500 fővel vagyunk kapcsolatban. Tagcsaládjaink zömét a szegedi lakosok alkotják, de kb. harmadrészben a környező falvak adják tagjainkat.

Fészek Nagycsaládosok Egyesülete
Díszmadártenyésztők
http://www.diszmadartenyesztok.fw.hu/

Délterületi Díszmadártenyésztők és Természetvédők H-21-es egyesülete.

Díszmadártenyésztők
Szegedi Vadászgörény Klub
http://www.gori-szeged.fw.hu/

Szegedi Vadászgörény Klub weblapja. Fotók, hírek, apró, fórum.

Szegedi Vadászgörény Klub
Ebrendészet
http://www.ebrendeszet.zug.hu/

Az EBRENDÉSZETI TELEP a kóbor és elhullott állatok begyűjtését végzi Szeged, Algyő, Röszke, Domaszék, Tiszasziget és környékének szűkebb - tágabb területén.

Ebrendészet
Létminimum Alatt Élők Társasága
http://www.laet.gportal.hu/

A Létminimum Alatt Élők Társasága (LAÉT) Csongrád megyei Regionális Szervezete a napokban a Gyermekétkeztetési Alapítvány által kiírt pályázaton nyert el jelentős élelmiszeradományt a régió rászorulóinak a támogatására. A 20 ezer érintetthez történő kiszállításban azonban segítségre van szükségük.

Létminimum Alatt Élők Társasága
Vasútegészségügyi Szolgáltató Közhasznú Társaság
http://www.vasuteu.hu/vasuteu/vasuteu.head.page?nodeid=156

A Kht a Dél-alföldi régióban Szeged Központtal működik...

Vasútegészségügyi Szolgáltató Közhasznú Társaság
Szegedért Egyesület
http://szegedertegyesulet.fw.hu/

Az Egyesület célja segíteni Szeged polgárait, hogy az egészséges lokálpatriotizmus által motivált szándék, a tiszta közélet, a megfelelő egészségügyi és szociális viszonyok, virágzóbb gazdaság iránti igény a közélet fórumain megfogalmazódjék, a város életét alakítsa s a város fejlődését, felemelkedését szolgálja.

Szegedért Egyesület
Móravárosért Egyesület
http://www.moravarosegy.hu/

Az Egyesület közösségépítő, ismeretterjesztő jelleggel célként tűzi ki maga elé, hogy a helyi hagyományokat, az igényes lakó környezetet, az egészséges életteret, magyar történelmet, kultúrát kedvelőkkel a kapcsolatot fenntartsa, a fentiek iránt érdeklődőkkel azt megismertesse, ismereteiket elmélyítse, ezzel a hagyományokat, a régmúlt emlékeit ápolja és erősítse a tagság érdekérvényesítő képességét. Az Egyesület tevékenységei (a fentiek érdekében) a környezet védelme rendezvényszervezés, rendezvényeken való részvétel helyi sportélet megszervezése ismeretterjesztés, karitatív közösségépítés közösségi kapcsolatok ápolása helyi hagyományok teremtése, ápolása a városrész történelmi örökségének felkutatása, megőrzése saját WEB lap és helyi ingyenes újság alapítása hirdetési lehetőség biztosítása információ rendszer kiépítése

Móravárosért Egyesület
Hirdetések
Oldal leírása
szeged.wyw.hu: Szeged katalógus. Szegedi város információk. Iskola, sport, múzeum, rádió, zene, vendéglátás, utazás, egyetem.
Gyűjteményünkben 328 válogatott Szeged témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 328 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 17141