Alapítványok > Szeged - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Alapítványok > 5 weboldal. Kategória leírása: Szegedi székhelyű alapítványok. Alapítványok honlapjai. Közérdekű alapítványok. Tappancs Alapítvány Szeged. Hansági Ferenc Oktatási Alapítvány Szeged.
Szponzorált linkek
Informatika Történeti Múzeum Alapítvány
http://www2.u-szeged.hu/infmuz/Gyujtemeny.htm

Beszámoló az Informatikatörténeti Múzeum Alapítványának tevékenységéről - a létrehozástól napjainkig - a történeti előzmények ismertetésével.

Informatika Történeti Múzeum Alapítvány
Nagyító Alapítvány
http://www.nagyito.hu/

A NAGYÍTÓ programot 1995-ben kezdtük el németországi példák alapján. Olyan formáját kerestük a középiskolásokkal való szabadidős foglalkozásnak, ahol értelmes és hasznos képzések keretein belül az oktatás és nevelés érték közvetítéssel és közösségépítéssel együtt érvényesülhet.

Nagyító Alapítvány
Ágota Alapítvány
http://www.agotaalapitvany.hu/

/Állami GOndoskodásban Élõ és Veszélyeztetett Fiatalok Támogatásáért.

Ágota Alapítvány
Mester Tanoda Alapítvány
http://www.mestertanoda.hu/

A Mester Tanoda Alapítvány tevékenységét alapfokú művészeti iskola felállításával kezdte 2001-ben. 2007-ig fenntartója volt a Mester Tanoda Művészeti Iskolának, mely az elmúlt években sok elismerést szerzett a diákjainak és a tanárainkat köszönhetően, több száz gyermek és fiatal tanulhatott, festészet, grafika, szobrászat . fotó-videó, színművészet, tánc, klasszikus és népzenei tagozatain. 2007. szeptembertől a művészeti iskola fenntartója a Dugonics András Piarista Gimnázium.

Mester Tanoda Alapítvány
MÁTRIX Alapítvány
http://www.matrix.zug.hu/

A MÁTRIX Alapítvány a korábbi évekhez hasonlóan az idén is ételosztással segíti a rászorulókat (elsősorban a nagycsaládosokat, a rossz körülmények között élőket).

MÁTRIX Alapítvány
Hirdetések
Oldal leírása
szeged.wyw.hu: Szeged katalógus. Szegedi város információk. Iskola, sport, múzeum, rádió, zene, vendéglátás, utazás, egyetem.
Gyűjteményünkben 328 válogatott Szeged témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 328 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 17141